Jättirintaisen Martina Bigin uusi tyyli – yllättää punaisilla hiuksilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tummaihoiseksi povipommiksi vaaleasta lentoemännästä vuosien aikana muuttunut saksalainen Martina Big haluaa maailman suurimmat rinnat. Hän oli taannoin hoikka ja blondi lentoemäntä, mutta nykyään nainen havittelee sarjakuvahahmo Jessica Rabbitin ulkonäköä.

Martina Big on tullut tunnetuksi järjettömän kokoisista rinnoistaan ja ihoa tummentavista pistoksista. Hän on seurustellut vuosikausien ajan Michael-miehensä kanssa ja pari avioitui hiljattain Havaijilla. Nyt 32-vuotias Martina on yllättänyt miehensä Jessica Rabbitiksi pukeutumalla.

– Minulla on ollut aina vain yksi nainen, mutta hän on ollut vuosien aikana monta kertaa erilainen, Michael huokaisee videolla.

Martina Big kastettiin viime vuonna Keniassa ja naisen uusi nimi on swahiliksi Malaika Kubwa. Se tarkoittaa isoa enkeliä. Tällä hetkellä hänen poveensa mahtuu täytettä yhteensä 40 litraa, eli neljä ämpärillistä. Niitä täytetään pikkuhiljaa.