Nokialla henkirikos jouluyönä – poliisi pyytää havaintoja Petäjäpolulta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Nokialla on tapettu vuonna 1990 syntynyt mies joulyönä 25. joulukuuta 00:35-00:44 välisenä aikana. Henkirikos tapahtui Petäjäpolku 11-15 -taloyhtiön Lähdekorventien puoleisella parkkipaikalla. Uhri oli nokialainen, eikä poliisi paljasta tekotapaa.

– Poliisi on tehnyt tutkimuksia tapahtumapaikalla sekä tiedustellut havaintoja laajasti alueen asukkailta ovelta ovelle. Poliisi pyytää edelleen kansalaisilta havaintoja tapahtumasta, alueella tapahtuma-aikaan liikkuneista henkilöistä, äänihavainnoista sekä muista poikkeavista havainnoista tapahtumayöltä, Sisä-Suomen poliisilaitokselta tiedotetaan.

Vihjeet voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 445 317. Asiaa tutkitaan nimikkeellä murha. Rikosnimike saattaa muuttua tutkinnan edetessä.