Poliisille hämmentävä hälytys: Veli pieraisi naisen hammasharjaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viranomaiset saavat toisinaan yhteydenottoja sellaisistakin asioista, jotka eivät varsinaisesti kuulu heille. Poliisit saivat Yhdysvaltojen Ohiossa soiton erikoisia sävyjä saaneen sisarusriidan ansiosta.

Clevelandissa asuva 18-vuotias nainen soitti 20. joulukuuta poliisille ilmoittaakseen veljensä pieraisseen hänen hammasharjaansa. Virkavalta ohjeisti naiselle, ettei kyseessä ole poliisille kuuluva asia. Soittajaa kehotettiin olemaan ottamatta poliisiin yhteyttä vastaavanlaisista syistä.

Kaiken lisäksi soitto ilmeni pian perättömäksi. Kävi nimittäin ilmi, ettei soittaja edes ollut kotonaan Clevelandissa. Hän oli Cleveland.com-sivuston mukaan keksinyt koko pieruepisodin omasta päästään ja ottanut poliiseihin yhteyttä yrittääkseen ärsyttää veljeään.