7-vuotias pelasti pikkusiskonsa tulipalosta: ”Emme voisi olla ylpeämpiä”

Ohhoh! · Tim Isokivi

7-vuotias poika on julistettu sankariksi autettuaan alle kaksivuotiaan pikkusiskonsa pelastamisessa. Sankariteko tapahtui Yhdysvaltojen Tennesseessä asuvan Davidsonien perheen kodin sytyttyä yöllä tuleen 8. joulukuuta.

Nicole Davidson heräsi keskellä yötä savun hajuun, ja huomasi kotinsa palavan. Hän onnistui aviomiehensä Chrisin kanssa saamaan 7-vuotiaan Elin ja kaksivuotiaan Elijahin mukanaan ulos talosta. 22-kuukautisen Erinin makuuhuone oli kuitenkin liekkien ympäröimä.

Chris ei onnistunut itse kiipeämään Erinin makuuhuoneen ikkunasta sisään, mutta hän kykeni nostamaan Elin sisään. Seitsemänvuotias poika otti vauvan kehdostaan ja toi hänet turvallisesti ulos. Pelastus tapahtui viime hetkillä, sillä palokunnan saapuessa paikalle perheen koti oli CNN-uutissivuston mukaan jo ilmiliekeissä.

– Emme voisi olla ylpeämpiä Elistä. Hän teki jotain, jota edes aikuinen mies ei tekisi, Chris Davidson kuvaili.