Billie Eilish piirsi alastomia naisvartaloita: ”Rakastan rintoja” – menetti 100 000 seuraajaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Billie Eilish on tehnyt muutaman vuoden ajan nousujohdanteista uraa, joka on näkynyt myös hänen Instagram-tilinsä seuraajamäärässä. Nyt 19-vuotias tähti on kuitenkin menettänyt tuhansia seuraajia jokseenkin yllättävästä syystä.

Billie Eilish osallistui maanantaina Instagram-haasteeseen, jossa fanit saivat päättää mitä kuvia hän jakaa. Tähteä pyydettiin näyttämään piirros josta hän on ylpeä. Eilish vastasi jakamalla Instagram-tarinoissaan piirroksiaan paljaista naisten rinnoista, joita hän kuvaili rakastavansa.

Kaikki Billie Eilishin fanit eivät selkeästi olleet samaa mieltä, sillä tähti menetti kuvan julkaisun myötä jopa 100 000 seuraajaa. Eilish kuitenkin itse nauroi asialle Instagram-tarinoissaan, kuvaillen piirroksen myötä hänen seuraamisensa lopettaneita vauvoiksi.

Kuva: Billie Eilish