TikTok-artistia kritisoitiin Metallica-paidasta – eeppinen vastaus laittoi luun kurkkuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni rock- ja metalliyhtyeiden bändipaitoja pitävä nainen on törmännyt etenkin sosiaalisessa mediassa ärsyttävään ilmiöön. Yhtyeiden fanitus saatetaan kyseenalaistaa, ja heitä saatetaan kehottaa listaamaan tietty määrä kappaleita yhtyeeltä, jonka paitaa he pitävät.

Pääasiassa R&B ja soul-kappaleita esittävä TikTok-muusikko Zaria Joyner nähtiin käyttämässä videollaan Metallica-paitaa. Video sai trollaavia vastauksia, joissa hänen käskettiin nimeämään kolme Metallican kappaletta. Joyner päätti hiljentää epäilijät huikealla tavalla.

Zaria Joyner vastasi trollaajille videolle, joissa hän soitti kitaralla Metallican Master of Puppets, Enter Sandman ja One -kappaleiden osioita. Myöhemmin muusikko julkaisi vielä videon, jossa hän soittaa yhtyeen Battery-kappaletta. Tapaus saavutti lopulta jopa Metallican huomion, ja yhtye kehotti Instagram-tarinoissaan Joyneria jatkamaan samaan malliin.

@zariasmusic

Reply to @paytonnsmith I hope this video finds the ##Metallica fans lol, not my best ##guitar playing but that wasn’t really the point ##guitarist

♬ original sound – Zaria

@zariasmusic

Reply to @davidgriffith970 too much reverb but u get the point. Comment suggestions and I’ll play for y’all ##guitar ##guitarist ##metallica

♬ original sound – Zaria