Vauvalle esiteltiin uutta lelua – hulvaton reaktio videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joskus vielä puhumaan oppimattoman lapsen ilme voi kertoa enemmän kuin tuhat sanaa. Tämä tulee selväksi erityisesti sosiaalisessa mediassa levinneellä hauskalla videolla, jossa pienelle lapselle esitellään lelua.

Kaliforniassa kuvatulla videolle Maisie-lapsi on vanhempiensa mukana kaupassa. Vauvalle esitellään uusia potentiaalisia leluja, joista yksi vaikuttaa miltei mullistavan hänen pienen maailmansa. Tyttö tuijottaa värisevää lelua kuin olisi juuri todistanut jotain todella hämmästyttävää.

– Olin shoppailemassa leluja tyttärelleni Maisielle kaupassa. Näytin hänelle erilaisia leluja nähdäkseni, mitkä hän haluaisi. Tämän lelun kuvailtiin olevan hyväksi aistien kehitykselle, joten laitoin sen päälle hänen edessään ja hän reagoi hulvattomalla tavalla. Ei edes tarvitse sanoa, että ostimme lelun, lapsen vanhempi kuvaili.