Poliisit ihmettelevät: Aikamies repi tuulilasinpyyhkijöitä autoista Heinolassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hämeen poliisi kertoo ottaneensa kiinni yli viisikymppisen miehen, joka teki ilkivaltaa ajoneuvoille Heinolassa. Mies oli repinyt autoista tuulilasinpyyhkimiä ja tyhjentänyt renkaita. Syy on hämärän peitossa.

– Partio ei ensin etsinnöistä huolimatta tavoittanut miestä. Muutama tunti myöhemmin samainen mies oli repimässä autosta tuulilasinpyyhkijöitä Heinolan kirkonkylässä kaupan pihassa. Tällä kertaa partio tavoitti miehen ja hänet otettiin kiinni. Poliisi tutkii tapahtumia vahingontekoina, poliisilaitokselta kerrotaan.

Pahaa oloaan tuulilasinpyyhkimiin purkanut aikamies oli myös katkonut pyyhkijät irrottamisen jälkeen. Vahingonteosta voidaan tuomita sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi.