Cody Simpson alkoi treenaamaan uimista – pääsee kilpailemaan paikasta olympialaisissa

Fitness Lifestyle Urheilu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cody Simpson on australialainen laulaja, joka paistatteli taannoin monien lehtien uutisotsikoissa seurusteltuaan poptähti Miley Cyrusin kanssa. Nyt mies on paljastanut olevansa myös loistava uimari ja tähtäävänsä ensi vuoden olympialaisiin.

Cody Simpson rakasti lapsena uimista ja loisti siinä voittaen kilpailuja, joihin hän osallistui. Musiikki vei pojan kuitenkin mennessään, minkä vuoksi uiminen jäi 13-vuotiaana toiselle sijalle. Nyt 23-vuotias tähti on palannut uimisen pariin tänä vuonna ja onnistunut treenaamaan itsensä viiden kuukauden harjoittelulla jälleen huippukuntoon.

Kovan harjoittelujakson jälkeen Cody Simpson oli onnistunut voittamaan karsinnan, jonka myötä mies on yhtä askelta lähempänä unelmaansa kilpailla olympialaisissa. Simpson turvasi voitollaan paikan ensi vuoden kilpailuissa, joissa valitaan Australian edustajat Tokiossa järjestettäviä olympialaisia varten. Simpson kilpailee 100 metrin perhosuinnissa.