Will Smithin vaimo Jada Pinkett Smith rannalla – biksukuva ilahdutti faneja.

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jada Pinkett Smith paljasti taannoin julkisesti pettäneensä Will Smithiä 20 vuotta itseään nuoremman R&B-laulajan, August Alsinan kanssa. Salasuhde oli johtaa pariskunnan eroon, mutta Will antoi teon anteeksi Jadalle. Sittemmin Alsina julkaisi räppäri Rick Rossin kanssa tehdyn Entanglements-kappaleen, jossa jopa nimi viittaa salasuhteeseen.

Uskottomuuden selvittelyt jatkuivat vielä kappaleen julkaisemisen jälkeen, mutta nyt Jada Pinkett Smith on toivottanut seuraajilleen hyvää uutta vuotta julkaisemalla kuvan itsestään poseeraamassa rannalla biksuissa. Kuvassa ei ole muita, mikä on aiheuttanut hieman ihmetystä seuraajien keskuudessa. Siitä huolimatta he ovat ilahtuneet näyttävästä kuvasta ja kuvatekstin voimaannuttavasta sisällöstä.