Nämä tuotteet suomalaisia kiinnostivat vuonna 2020 – PlayStation suosituin hintavertailu

Digi · Terhi Piiroinen

Suomessa toimivien verkkokauppojen hintoja puolueettomasti vertaileva sivusto Hintaopas.fi on julkaissut tilastot vuoden 2020 suosituimmista hauista. Suomalaisia kuluttajia kiinnosti eniten PlayStation 5 -konsolin hintavertailu.

– Koronapandemian värittämä vuosi näkyy myös hakutuloksissa ja odotettu PlayStation 5 -konsoli nousi vain kuukaudessa koko vuoden suosituimmaksi tuotteeksi. Toiseksi eniten etsittiin Apple iPhone 11 -puhelinta ja kolmanneksi eniten Polar Ignite -urheilukelloa, sivustolta kerrotaan.

Neljänneltä sijalta löytyy Samsung Galaxy S10 -puhelin ja viidenneltä sijalta Polar Vantage M -urheilukello. Kuudenneksi suosituin tuote oli Sony PlayStation 4 Pro ja seitsemänneksi suosituin PlayStation 5:n Digital Version. Kuluttajia kiinnostivat myös Samsung Galaxy S10 Plus -puhelin, Microsoft Xbox Series X -konsoli ja Apple iPhone XS.