Pöllö pelastettiin New Yorkin jättimäisestä joulukuusesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkin Rockefeller Centerin edustalle pystytetään vuosittain 20-30 -metriä korkea joulukuusi. Näyttävä joulupuu on tullut suomalaisille tutuksi esimerkiksi lukuisista elokuvista ja tv-sarjoista. Tänä vuonna joulukuusesta on paljastunut yllättävä vieras.

Puun oksien suojassa piilotelleen amerikanhelmipöllön huomasi joulukuusta kuljettaneen yhtiön työntekijä. Hän pelasti linnun ja otti yhteyttä paikalliseen Ravensbeard Wildlife Center -eläinsuojaan, jonka asiantuntijat ottivat sen hoiviinsa. Pöllö sai nimekseen Rockefeller.

Eläinsuojan mukaan Rockefeller vaikuttaa voivan hyvin koettelemuksestaan huolimatta, ja sitä on ruokittu hiirillä. Pöllö tullaan vapauttamaan takaisin luontoon, kunhan sen hyvinvointi ja lentokyky on varmistettu.