Elyse Knowles sykähdyttää biksukuvillaan – poseeraa lomatunnelmissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmasta nousee vuosittain vain muutamia uusia tulokkaita, joilla on potentiaalia päästä bikinimallien A-sarjaan supermalleiksi. Eräs heistä on nyt australialainen Elyse Knowles, joka ei ole viime vuosina ollut kovin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, mutta ehkä nyt suunta on kääntymässä.

Tällä kertaa Elyse on kuvattu poseeraamassa rannalla biksuissa yhdessä ystävänsä kanssa sekä muun muassa lentämässä helikopterilla Australian maailmankuulun Ulurun ympärillä.

28-vuotias Elyse Knowles on työskennellyt jo vuosia bikinimallina, ja vuodesta 2016 odotetaan hänen läpimurtovuottaan. Hän on aiemmin kertonut julkisuudessa aktiivisesti kuntoilustaan, joten hänet voisi luokitella myös fitnessmalliksi. Knowles on nimittäin jakanut blogissaan muillekin omia treenivinkkejään tarkkoine ohjeineen.