Grammy-ehdokkuudet puhuttavat yhä – The Weeknd, Selena Gomez ja Katy Perry jäivät ilman

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taannoin julkaistiin musiikkialan Grammy Awards -palkintogaalan ehdokkaat, ja päätöksistä nousi heti kohu. Ehdokkaiden joukossa nähtiin paljon isoja nimiä kuten Dua Lipa, Taylor Swift ja Beyonce, jotka kahmivat useamman ehdokkuuden uusilla albumeillaan ja singlejulkaisuillaan.

Musiikin saralla kilpailu supertähtien keskuudessa on kovaa. Täysin ilman ehdokkuuksia jäivät muun muassa Katy Perry albumillaan Smile, Selena Gomez albumillaan Rare sekä The Weeknd albumillaan After Hours. The Weekndin puuttuminen ehdokaslistalta ihmetytti Blinding Lights -megahitin jälkeen niin paljon, että moni arveli Daily Mail -sivuston mukaan, että kyseessä olisi jokin virhe.

Justin Bieberin Changes-albumi pääsi ehdolle parhaan albumin saajaksi Pop-kategoriaan. Tähän Justin Bieber ei kuitenkaan ollut tyytyväinen. Mies ilmaisi turhautumisensa pitkässä Instagramiin julkaistussa kirjeessään, jossa hän selvensi tehneensä R&B-musiikkia, minkä vuoksi levy olisi pitänyt olla ehdolla nimenomaan R&B-kategoriassa. Grammy-palkinnot jaetaan Los Angelesin Staples Centerissä 31. tammikuuta.