Disney-kaunotar härskissä asussa – äiti tuskin hyväksyisi näkemäänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bella Thorne aloitti uransa viattomien Disney-nimikeiden teinitähtenä, mutta aikuisena tähti edustaa rohkeampaa linjaa. Näyttelijänä parhaiten tunnettu tähti on totuttu näkemään sosiaalisessa mediassa rohkeissakin kuvissa.

Tällä kertaa Bella on juhlistanut vuodenvaihdetta melko paljastavassa asussa, joka tuskin olisi hänen äitinsä mieleen. Thornella oli nimittäin yllään verkkoasu, jonka alla oli niukka vihersävyinen uimapuku, joka paljasti hänen takapuolensa lähes kokonaan. Vastaavia asuvalintoja tuskin Suomessa ihan lähiaikoina nähdään.

Viihdetähti julkaisi taannoin myös tuoreen Stupid F*cking Bitch -nimisen singlen, jota hän on mainostanut ahkeraan tahtiin sosiaalisessa mediassa. Tänä vuonna Infamous, Girl ja The Babysitter: Killer Queen -elokuvissa esiintynyt Bella Thorne teki viime vuonna myös ensimmäisen oman ohjaustyönsä, Her & Him -nimisen kokeellisen eroottisen lyhytelokuvan.