DJ Madds palasi someen – poseerasi heti yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Madds on nykyisin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee usein rohkeita kuvia.

Marraskuusta eteenpäin DJ Madds vietti jostain syystä hiljaiseloa sosiaalisesta mediasta, ja hänen seuraajansa ehtivät jo huolestua mistä on kyse. Nyt vuodenvaihteen kunniaksi kaunotar palasi kuitenkin näyttävästi ainakin Instagramiin, jossa hän poseeraa nyt yläosattomissa ja hyvin niukat biksujen alaosat jalassaan. Poseeraus on päivityksen mukaan ikuistettu Meksikon Cabossa sijaitsevassa Las Ventanas al Paraisossa.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.