Henna Kalinainen synnytti tytön – julkaisi söpön kuvan vauvasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen realityjulkkis Henna Kalinainen on saanut ensimmäisen lapsensa 1. tammikuuta 2021 Jarkko-nimisen miehensä kanssa. Henna synnytti 3.120 grammaa painavan ja 49 senttimetriä pitkän, terveen tyttövauvan.

– Synnyin äidin ja isän rakkaudesta, Henna hehkuttaa Instagramissa söpön vauvakuvan kera.

Henna Kalinaisen elämä muuttui Olet mitä syöt -ohjelman jälkeen. Nainen on saavutti viime vuonna terveelliset elämäntavat ja solakamman ulkomuodon. Hän jatkanee terveellisiä valintoja myös tuoreena äitinä.

– Ohjelmassa nähtiin vain murto-osa siitä mitä kävin matkan aikana läpi, mutta sen voin sanoa, että muutamalla perusasialla saa hyvän pohjan elämälleen ja sitä on helppo noudattaa. Tsemppiä kaikille muutosta kaipaaville. Älä aloita maanantaina. Aloita nyt. Maanantaina voit jo paljon paremmin, hän kirjoitti aiemmin.