Venäläiset juhlat päättyivät traagisesti – seitsemän kuoli juotuaan käsidesiä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kuten aikuisten ihmisten pitäisi yleisesti tietää, voi käsien desinfiointiaine olla juotuna hengenvaarallista. Taannoin Venäjällä järjestetyt juhlat päättyivät traagisesti ihmisten uhmattua suositusta olla käyttämättä käsidesiä suun kautta.

Alkoholi oli loppunut kesken yhdeksän hengen juhlien, minkä myötä juhlijat päättivät nauttia koronaviruksen leviämisen ehkäisyyn tarkoitettua desinfiointiainetta. Käsidesin juominen johti yhteensä seitsemän juhlijan kuolemaan. Kaksi hengissä selvinnyttä on parhaillaan teho-osastolla koomassa.

Uhrit olivat 27-69 -vuotiaita miehiä ja naisia. Kohtalokkaat juhlat järjestettiin Daily Mail -lehden mukaan Sahan tasavallassa. Venäläiset terveysviranomaiset ovat varoittaneet ihmisiä olemaan juomatta antiseptisiä aineita.