Karmiva tilanne asuntonäytössä – mies hyppäsi kuolemaansa tähtien suosimasta luksuspilvenpiirtäjästä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Los Angelesissa on järkytytty odottamattomasta kuolemantapauksesta tähtien suosimassa luksustornitalossa. Asuntonäyttössä ollut mies hyppäsi maanantaina kuolemaansa Sierra Towers -pilvenpiirtäjän yläkerroksesta.

Kiinteistövälittäjän kerrotaan esitelleen Sierra Towersin 27. kerroksessa sijaitsevaa asuntoa 75-vuotiaalle mihelle iltapäivästä. Kiinteistövälittäjän silmän välttäessä ostajaehdokas oli kiivennyt parvekkeen aidan ylitse. Kiinteistövälittäjän kerrotaan yrittäneen saada häntä muuttamaan mielensä viiden minuutin ajan, mutta lopulta mies oli kertonut tehneensä päätöksensä ja hypännyt alas.

TooFab-sivuston mukaan poliisi on paljastanut miehen kotoa löytyneen itsemurhaviesti. West Hollywoodissa sijaitsevan Sierra Towersin arvokkaat luksusasunnot ovat etenkin Los Angelesissa asuvien tähtien suosiossa, ja niissä on vuosien varrella asuneet muun muassa Elton John, Britney Spears, Lindsay Lohan, Kelly Osbourne ja Sandra Bullock. Ainakin yhden tornitalon kuuluisan asukkaan kerrotaan nähneen alas hypänneen miehen ruumiin.