Miley Cyrus yllättää – julkaisee Metallica-coverlevyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrus on ansioitunut monipuolisten artistien coveroimisessa etenkin livenä. Nyt hän suunnittelee julkaisevansa albumillisen jokseenkin yllättävän yhtyeen kappaleita.

Miley Cyrus paljasti muotisuunnittelija Rick Owensille Interview-lehdessä työstävänsä Metallica-coverlevyä. Hän kertoi tuntevansa olonsa onnekkaaksi siitä, että on voinut työskennellä musiikin parissa koronapandemiasta huolimatta. Tähti myös paljasti suosikkirocktähtensä olevan Iggy Pop, jonka lavaliikkeitä hän on jopa opetellut.

Metallica ei ole ainoa rockyhtye, jonka kappaleita Miley Cyrus on coveroinut. Taannoisessa #SaveOurStages-virtuaalitapahtumassa hän esitti The Cranberriesin ja The Curen hittejä. Tähti on tulkinnut esiintymistensä aikana myös muun muassa Blondien, Pink Floydin ja Led Zeppelinin kappaleita.