Näitkö tukevaa maastotakkista miestä Joensuussa? Pahoinpiteli ventovieraan naisen torilla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Itä-Suomen poliisilaitos kaipaa tietoja miehestä, joka hyökkäsi ventovieraan naisen kimppuun Joensuun keskustassa Kauppatorilla lauantaina 2. tammikuuta kello 17:00 jälkeen. Miehellä oli vihreä maastokuvioinen talvitakki.

Nainen oli seisonut urheiluliikkeen edustalla, kun tuntematon mies oli tarttunut häntä äkisti kaulasta takaapäin. Tämän jälkeen mies oli takonut nyrkillä naista rintaan sekä sylkenyt kasvoihin. Mies oli poistunut Keskuskujan suuntaan. Ensihoitajien mukaan naiselle ei tullut näkyviä vammoja.

Poliisin mukaan mies oli noin 30–40-vuotias ja tukeva. Hänellä oli vihreä maastokuvioinen talvitakki, selässä reppu ja päässä oranssi pipo. Mahdollisia havaintoja pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 0295 415 232. Tietoja voi ilmoittaa myös virka-aikana poliisipäivystykseen 0295 415 320.