Sinnikäs koira halusi aidan yli naapuriin – surkuhupaisat yritykset videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien viraalihiteiksi levinneiden videoiden myötä on voitu nähdä, että lemmikit osaavat olla todella sinnikkäitä halutessaan poistua esimerkiksi niille rajatusta tilasta tai häkistä. Tällä kerralla videolla nähdään koira, joka epätoivoisesti haluaisi päästä naapuriin leikkimään.

Koiran omistaja oli alkanut kuulemaan ulkoa erikoista pauketta, minkä vuoksi hän oli mennyt katsomaan mistä ääni oli tullut. Kävi ilmi, että ääni oli peräisin siitä kun hänen lemmikkikoiransa iskeytyi pihapiiriä rajaavaa aitaa vasten yrittäessään hypätä sen yli.

Stella-koira oli kuullut naapurissa leikkivät koirat, minkä vuoksi se oli yrittänyt kaikkensa päästäkseen niiden luo leikkimään. Huvittavalla YouTube-videolla nähdään miten Stella toistuvasti yrittää hypätä korkean aidan yli tuloksetta.