Toimittaja Anderson Cooper: ”Anteeksi, että kutsuin Donald Trumpia lihavaksi kilpikonnaksi”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikan Yhdysvalloissa tunnettu toimittajaveteraani Anderson Cooper on pahoitellut Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin haukkumista viime viikolla suorassa CNN-televisiolähetyksessä. Hän on kertonut tilanteen vieneen mukanaan.

– Hän on Amerikan Yhdysvaltojen presidentti. Kyseessä on kaikista voimakkain henkilö koko maailmassa. Me näemme hänet lihavana kilpikonnana, joka makaa selällään kuumassa auringonpaisteessa, Cooper sanaili.

Kun Joe Biden julistettiin voittajaksi Yhdysvaltain presidentinvaaleissa, riensi Cooper pahoittelemaan tokaisuaan. Taannoin verkossa levisi Anderson Cooperin tähdittämä nauruvideo, jossa miehen hekotus oli leikattu Trumpin neuvonantaja Kellyanne Conwayn haastatteluun. Parodiavideosta tuli viraali.