Valtava hämähäkki lentokoneen ikkunassa – tätä ei haluaisi nähdä omalla istumapaikalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hämähäkit ovat yleensä pieniä ja vaarattomia eläimiä, jotka kuitenkin onnistuvat pelkällä olemuksellaan säikäyttämään ihmiset pahanpäiväisesti. Etenkin suuret, myrkylliset ja purevat hämähäkit pelottavat ihmisiä ja syystä.

Nyt videolla nähdään tilanne, jossa lentokoneessa matkustavat ihmiset näkevät valtavan kokoisen hämähäkin suoraan heidän istumapaikkansa vieressä olevassa ikkunassa kiinni. Matkustajien onneksi hämähäkki oli kuitenkin ikkunan sisällä kahden lasin välissä eikä vaeltanut vapaana lentokoneessa.

Hämähäkki pääsi yllättämään matkustajat valtavalla koollaan. Aluksi liikkumattomana pysyvä hämähäkki näytti kuolleelta, mutta jonkin ajan kuluttua se alkoi liikkumaan. Lopulta hämähäkki katosi näkyvistä, mikä sai matkustajat varmasti pohtimaan pääsikö hämähäkki koneen sisäpuolelle.