Jennifer Lopez esitteli biksuvartaloaan rannalla – sai hetkessä miljoonia tykkäyksiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jennifer Lopez tunnetaan poptähtenä, näyttelijänä ja muotisuunnittelijana. Tähden sosiaalisessa mediassa jakamien kuvien ja videoiden perusteella hän voisi toimia myös mallina.

Jennifer Lopez jakoi Instagramissa videon, jossa hänet nähdään viettämässä aikaa hiekkarannalla. 51-vuotias tähti esittelee kameralle rantakuntoaan punaisissa bikineissä. Video keräsi nopeasti miljoonia tykkäyksiä hänen seuraajiltaan.

Nuorekkaan näköisenä vuosikymmenten ajan pysytellyt Jennifer Lopez kiisti taannoin huhut, joiden mukaan hän olisi turvautunut botoxin apuun. Tähti kertoi kieltäytyneensä botoxista jo parikymppisenä ja tukeutuvansa mielummin luonnollisiin ihonhoitotuotteita. Tähti lanseerasi taannoin myös oman JLo Beauty -ihonhoitotuotteiden sarjan.