John Cenan yllätyspaljastus – fanittaa korealaista BTS-poikabändiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen toimintatähti ja showpainija John Cena on tehnyt jokseenkin yllättävän paljastuksen itsestään. Hän lukeutuu kpop-yhtye BTS:n faneihin.

John Cena hehkutti BTS-yhtyettä ja poikabändin faneja The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -ohjelman haastatetlussa. Tähti kertoo innostuneensa BTS:n jäsenten taitoihin räppäreinä ja päätyneensä rakastamaan yhtyettä heidän musiikissaan jakaman viestin ansiosta. Cenen mukaan BTS kehottaa kuuntelijoita rakastamaan itseään, olemaan pelkäämättä epäonnistumista ja hyväksymään itsensä sellaisena kuin he ovat.

John Cenan ylisanat ulottuivat myös yhtyeen faneista koostuvaan BTS Armyyn. Showpainitähti ylistää yhtyettä ja faneja suurten rahasummien lahjoittamisesta poliisiväkivallan ja rasismin vastaiselle Black Lives Matter -kansanliikkeelle. Cena kertoo ymmärtävänsä ettei BTS:n musiikki ole kaikkien mieleen, mutta tähden mukaan yhtyeen imago ja maailmalle lähettämä viesti ovat jotain erityistä.