Lounais-Suomen poliisi julkaisi karun kolarivideon: ”Mitä isot ensin edellä…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa tapahtuu päivittäin vakavia liikenneonnettomuuksia, ja valtaosa niistä olisi estettävissä asianmukaisella ajamisella ja sääntöjen noudattamisella. Ikävä kyllä kaikki eivät kuitenkaan liikennesääntöjä noudata. Nyt Lounais-Suomen poliisilaitos on julkaissut virallisella Twitter-tilillään videon, jossa nähdään melko tavallinen onnettomuustilanne.

Videolla henkilöauto ajaa isoon risteykseen päin punaisia liikennevaloja ja törmää risteävästi kääntyvään henkilöautoon melko suurella nopeudella. Onnettomuuden aiheuttava auto ei ehdi juuri jarruttaa tai tehdä väistöliikettä, vaan osuu kääntyvän auton kylkeen. Huomionarvoista on, että myös juuri ennen onnettomuutta keltainen linja-auto ajaa päin samoja punaisia. Tähän myös poliisi kommentissa viittaa.

– Mitä isot ensin edellä, sitä pienet sitten perässä. Pidetään ajatukset ajamisessa. Jos kaikki noudattavat sääntöjä niin harmia ei yleensä tule, Lounais-Suomen poliisi kommentoi videota.