Ravintolalla nerokas idea pilkkimajoista – toiminta jatkuu pandemiasta huolimatta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronapandemian myötä monien ravintoloiden on täytynyt kehitellä toimintaansa uusiksi. Joissain paikoissa käyttöön on otettu esimerkiksi koppeja, joiden ansiosta asiakkaat voivat pitää etäisyyttä toisiinsa.

Yhdysvaltojen Michiganissa sijaitsevan The Little Travse Inn -tavernan ruoan tarjonta oli vaarassa loppua talveksi. Sisätiloissa ruokailu ei enää onnistunut koronarajoitusten vuoksi, ja ulkona oli puolestaan liian kylmä syödä. Ravintolan ratkaisu ongelmaan oli pilkkimajojen pystyttäminen pihalle.

Jokaiseen pilkkimajaan mahtuu kerrallaan enintään kuusi henkeä. Little Traverse Innin omistajan ja keittiöpäällikkö Graeme Leask kertoo UpNorthLive-sivustolle pilkkimökkien käyttöönotin johtaneen varausten määrän kasvuun, ja ravintolan työntekijöille on jälleen riittänyt töitä.