Naisen kauhunhetket liikenteessä – vanerilevy iskeytyi tuulilasiin

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Vakavilta onnettomuuksilta välttyminen voi olla liikenteen vaaratilanteissa pienestä kiinni. Eräs yhdysvaltalainen nainen joutui taannoin moottoritiellä veret seisauttavaan tilanteeseen, jonka aiheutti palanen vaneria.

Stephanie Williams oli ajamassa Interstate 75 -valtatiellä Floridassa, kun hän huomasi edessään vaaran. Edellä ajavan kuorma-auton perässä ollut lasti ei ollut kiinnitetty tarpeeksi hyvin. Siitä putosi palanen vaneria, joka osui tuulen kuljettamana suoraan naisen auton tuulilasiin.

Kuljettajan puolelle osunut vaneri rikkoi tuulilasin, mutta Williams välttyi itse osumalta. Naisen mukaan hän ei olisi todennäköisesti päässyt viettämään joulua lastensa kanssa, mikäli palanen olisi lentänyt autoon matalammalta. UPI-uutissivuston mukaan edellä ajaneesta kuorma-autosta ei naisen harmiksi ole onnistuttu saamaan lisää tietoa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.