Sara Chafak nautiskeli Lapissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2012 Miss Suomena kuuluisuuteen singahtanut kaunotar Sara Chafak on alkanut niittämään myös kansainvälistä suosiota näyttävän Instagram-kanavansa avulla. Tähdellä on jo 137.000 seuraajaa, jotka pääsevät näkemään lähes päivittäin uusia upeita kuvia naisesta. Tällä kertaa Chafak nautiskelee kuvassaan Suomen Lapista.

Sara nähdään kuvassaan poseeraamassa mustissa biksuissa jäisessä tunnelmissa, sillä hän on uskaltautunut ulkoilmaan Artic Snow Hotellin maisemissa. Samalla reissulla Sara on käväissyt tutustumassa myös jäähotelliin, joka onkin käymisen arvoinen nähtävyys myös muille kuin siellä yöpyville matkailijoille.

Taannoin Sara Chafak muisteli mennyttä lomaansa Santa Catalina Island -saarella ja totesi, ettei marraskuu ole koskaan ollut hänen lempikuukausiaan. Marraskuu sai Saran haaveilemaan etelän aurinkoisista lomista, lämmöstä ja viinistä. Hän julkaisi itsestään tuolloin kuvasarjan, jossa Sara nähdään jahdilla nautiskelemassa kauniista helteisestä päivästä bikineissä viinilasi kädessään.