Saran mökkiasu kuin miestenlehdestä – estoton poseeraus someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana. Sara tunnetaan erityisesti ulkoilun ystävänä, joka viettää paljon aikaa luonnon parissa asuntoautossaan ja mökissään.

Tällä kertaa Sara on poseerannut pienessä ja tunnelmallisessa mökissään upeassa asussa, joka ei liikoja hänen vartaloaan peittänyt. Alusasukuva oli kuin miestenlehdelle sivuilta, ja asianmukaisesti mallikaunottarella oli pöydällä myös punaviiniä odottamassa nautiskelua.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.