Hilary Duff rohkaisi faneja arvaamaan vauvan sukupuolen – enää 11 viikkoa raskautta jäljellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lizzie McGuire -sarjasta tuttu tähti Hilary Duff on viime aikoina tehnyt vähemmän töitä julkisuudessa ja keskittynyt enemmän omaan perheeseensä. Nainen paljasti taannoin odottavansa kolmatta lastaan, joka on hänen ja Matthew Koman toinen yhteinen lapsi.

Hilary Duff julkaisi hänen Instagram-tarinassaan nyt itsestään kuvan, jossa hän esittelee kasvanutta raskausvatsaansa peilikuvan avulla. Kuvan yhteydessä nainen pyytää fanejaan arvuuttelemaan vatsan muodon perusteella sitä odottaako hän tyttöä vai poikaa. Duffilla itsellään ei ole asiasta tietoa eikä edes omaa aavistusta siitä kumpaako hän voisi odottaa.

Hilary Duff kertoo kuvassaan olevansa tällä hetkellä 29. raskausviikolla. Nainen joutui aiemmin olemaan perheestään kaksi viikkoa erossa karanteenissa omassa kellarissaan, koska hän oli altistunut koronavirukselle. Tähdellä ei kuitenkaan todettu positiivista koronatartuntaa.