Hurja tilanne videolle – hiihtohissistä roikkunut teini pelastettiin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Laskettelurinteiden hiihtohisseissä nähdään toisinaan vaarallisiakin tilanteita. Taannoin Yhdysvaltojen New Yorkin osavaltiossa todistettiin hurjaa tilannetta 14-vuotiaan tytön oltua vaarassa pudota sellaisesta.

Välikohtaus tapahtui New Yorkin osavaltiossa sijaitsevassa Bristol Mountainin laskettelukeskuksessa. Teini-ikäinen laskettelija oli jäänyt roikkumaan käsillään hiihtohissistä, ja ehti olla ABC 6 -uutissivuston mukaan pinteessä lähes kahden minuutin ajan.

Tyttö onnistuttiin pelastamaan työntekijöiden nopean toiminnan ansiosta. He pitelivät alapuolella turvaverkkoa, jonka päälle hän pääsi turvallisesti hyppäämään. Välikohtaus ja laskettelijan dramaattinen pelastus ikuistui viraalina sittemmin levinneeksi videoksi.