Lapset potkivat lentokoneistuimen selkänojaa – matkustaja pahoinpiteli perheenäidin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Sunnuntaina Yhdysvaltojen Portlandiin Spirit Airlinesin lentokoneella matkustanut Daydrena Jaslin Walker-Williams pidätettiin. Syynä oli kahden lapsen äidin pahoinpitely.

Daily Mailin mukaan 29-vuotias Walker-Williams oli hermostunut takanaan istuneelle perheelle, jonka kolme- ja seitsemänvuotiaat lapset potkivat hänen istuimensa selkänojaa. Walker-Williams oli pyytänyt lasten äitiä, Nataly Hernandezia, puuttumaan asiaan. Äiti ei kieltänyt ipanoitaan potkimasta.

Kun lento oli laskeutunut Portlandin lentokentälle, otti Walker-Williams matkatavaransa lentokoneen ylähyllyltä. Samalla hän löi Nataly Hernandez nyrkillä kasvoihin muutaman kerran siten, että perheenäidin huulesta valui verta ja päässä oli kuhmu. Daydrena Jaslin Walker-Williams väitti poliiseille, että perheenäiti oli lyönyt häntä ensin olkapäähän.

Poliisi