Suosittu perhebloggaaja Emily Mitchell kuoli täysin yllättäen – odotti viidettä lastaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Neljän lapsen äiti ja viidettä lastaan odottanut sometähti Emily Mitchell menehtyi yllättäen kotonaan juuri ennen jouluaattoa. Suosittua The Hidden Way -Instagram-tiliä päivittänyt Mitchell kuoli 22. joulukuuta eikä hänen tarkempaa kuolinsyytään vielä tiedetä.

Emily Mitchelliä sosiaalisessa mediassa seuraavat ihmiset järkyttyivät kuullessaan uutiset naisen äkillisestä poismenosta. Viimeisimmässä päivityksessään nainen kertoi saavansa viidennen lapsensa suunnitellun sektion avulla. Julkaisussa iloiset vanhemmat poseerasivat rivissä lastensa ja lemmikkikissojensa kanssa kameralle.

Emily Mitchell oli 36-vuotias menehtyessään ja hänen raskautensa oli edennyt 16 viikolle. E! Online -sivuston mukaan nainen oli aamupalapöydässä yllättäen lopettanut reagoimisen puheeseen. Aviomies oli soittanut heti ambulanssin paikalle, mutta hoitajat eivät onnistuneet enää pelastamaan naista vaan hän oli menehtynyt hyvin nopeasti. Perheenäitiä jäävät kaipaamaan aviomies Joseph Mitchell sekä pariskunnan neljä pientä lasta, Finn, Isla, Eden ja Luna.