Cara Delevingne Britannian eniten tienaava malli – tulot lähes 18,5 miljoonaa euroa vuodessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen huippumalli Cara Delevingne on tehnyt hyvin menestyksekästä mallin uraa jo vuosien ajan. Nyt Cara Delevingne nimettiin Britannian eniten tienaavaksi malliksi, kun hänen viime vuoden tulonsa yltivät lähes 16 miljoonaan puntaan.

Koronaviruksen pakottama etätyöskentely ja sosiaalinen eristäytyminen teki hallaa monien ihmisten tuloihin. Delevingnen tuloihin se ei kuitenkaan onnistunut tekemään lovea, sillä nainen tienasi viime vuonna Daily Mail -sivuston mukaan 15,7 miljoonaa puntaa, eli noin 18,5 miljoonaa euroa.

Korkeatuloisten englantilaisten mallien kärkisijaa on pitänyt useimpina vuosina legendaarinen huippumalli Kate Moss. 46-vuotias Moss tienasi viime vuonna kuitenkin yli kuusi miljoonaa puntaa vähemmän kuin 28-vuotias mallikollega Cara Delevingne.