Huumepoliisia esittäneet raiskasivat naisen New Yorkissa – yrittivät ensin takavarikoida laittomia aineita

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Valepoliisit ovat kansainvälinen ilmiö. Suomessa on yritetty huijata vanhempia ihmisiä valepoliisien avulla ja muistissa on edelleen Norjassa massamurhan tehnyt Anders Breivik, joka oli pukeutunut poliisiksi ennen aseellista hyökkäystä. Nyt Bloods-jengin jäsen on tuomittu raiskauksesta, jonka hän teki poliisiksi pukeutuneena.

Devone Jefferys, joka tunnetaan myös nimellä Moneybags, on tuomittu 18,5 vuodeksi vankeuteen. Hän esitti New York Police Departmentin poliisia. Mies tunkeutui poliisin asussa huumediilerin kotiin ”takavarikoimaan” siellä olleet heroiinit ja käteiset. Hän meni asuntoon ystävänsä kanssa.

Paikalla oli myös talon asukkaan äiti ja sisko sekä raskaana ollut nainen. Valepoliisit pakottivat ihmiset maahan ja sitoivat heidät ilmastointiteipillä. Jefferys raiskasi siskon. Tapaus kävi jo vuonna 2015, mutta siitä annettiin tuomio vasta äskettäin, New York Post uutisoi.