Janita Lukkarisen koskettava kuolinilmoitus julkaistiin: ”Nyt ei enää satuta sanat”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin syöpään pitkän taistelun jälkeen menehtynyt Janita Lukkarinen muistetaan monien realitysarjojen kaunottarena, joka kertoi harvinaisen avoimesti sairastumisestaan sekä syöpähoidoistaan ja tuntemuksistaan. Lukkarinen jakoi näitä erityisesti sosiaalisessa mediassa, jossa häntä seurasi ja kannusti suuri joukko suomalaisia aivan viimeiseen saakka.

27. marraskuuta menehtynyt Lukkarinen haudattiin poikkeuksellisten epäselvyyksien jälkeen viimein hieman ennen joulua. Nyt hänen kuolinilmoituksensa on julkaistu Nurmijärven Sanomat -lehdessä. Ilmoituksessa on mukana myös Janitan läheisten koskettava runo, jossa viitataan myös sosiaalisessa mediassa tapahtuneeseen häiriköintiin. Allekirjoittajina ilmoituksessa ovat Isä ja sisarukset.

Nurmijärven Sanomat