Kylie Jenner siivosi Instagram-tiliään – poisti ystävänsä seuratuista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kosmetiikkamiljonääri Kylie Jenner kuuluu sosiaalisen median seuratuimpien ihmisten joukkoon. Häntä seuraa Instagramissa ympäri maailmaa yli 208 miljoonaa tiliä, minkä vuoksi Jennerin lähipiirille onkin melkoinen meriitti se jos Kylie Jenner seuraa heitä takaisin.

Vuodenvaihteen jälkeen Kylie Jenner siivosi Instagram-kanavaansa kovalla kädellä ja poisti seuraamistaan tileistä lähes jokaisen ystävänsä. Kylie Jenner seuraa enää vain 28 tiliä, joista suurin osa on hänelle perustettuja fanitilejä tai naisen omistamien yritysten tilejä.

Kylie Jenner seuraa yritystiliensä lisäksi sekä Jennerin että Kardashianin perheen jäseniä. Ystävistään Jenner jätti seurantaan vain parhaan ystävänsä Anastasia Karanikolaoun poistaen seurattujen joukosta muun muassa Sofia Richien sekä Fai Khadran, jonka kanssa Kylie Jenner vietti juuri lomaansa Aspenissa.