Lehti: Kim Kardashianin ja Kanye West eroavat!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Neljän lapsen julkkisvanhemmat Kim Kardashian ja Kanye West ovat lehtitietojen mukaan hakemassa avioeroa. Syynä ovat Kanye Westin sekoilut, jotka ovat haitallisia heidän jälkikasvulleen. Viimeisin niitti avioliitolle oli Westin presidentinvaalikampanja.

Medioissa on jo aiemmin kerrottu, että seitsemän vuotta naimisissa ollut pariskunta on ajautunut eri teille. Kim Kardashian on nyt ymmärtänyt, että Kanye Westin käytös ei ole sopivaa perheenisälle, ja nainen haluaa suojella jälkikasvuaan sekä omaa mielenterveyttään. Perhe on yrittänyt saada Kanye Westille apua, mutta mies on kieltäytynyt hoidoista.

Page Sixin mukaan Kim Kardashian on palkannut avukseen tunnetun avioerojuristi Laura Wasserin. Pariskunnalla on avioehto, mutta yhteisestä taloudesta ja lasten huoltajuudesta on sovittava erikseen. Avioeroa on pantu vireille yhteisymmärryksessä kuukausien ajan.