Ireland Baldwin koettelee Instagramin rajoja – poseeraa alastomana portaissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Basingerin ja Alec Baldwinin 25-vuotias tytär Ireland Baldwin on tehnyt viime vuosina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Tähti on totuttu näkemään toisinaan rohkeissakin merkeissä niin työssään kuin sosiaalisessa mediassakin.

Nyt Ireland Baldwin on koetellut Instagramin rajoja paljastavien otosten merkeissä. Tuoreissa kuvissaan tähti nähdään poseeraamassa pelkissä pitkävartisissa saappaissa, esitellen kameralle takapuoltaan.

Ireland Baldwin esitteli esitteli paljasta pintaa myös lokakuussa kuvalla, jossa hän kehotti Yhdysvaltojen asukkaita äänestämään presidentinvaaleissa. Aikaisemmin viime vuonna kuuluisien vanhempien tytär oli otsikoissa myös juhlistettuaan kuudetta vuotta ilman syömishäiriöitä.