Kylie Jennerin kaksivuotias tytär esitteli lumilautailutaitojaan – myös Kendall ja Kylie nähtiin mäessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kosmetiikkamiljonääri Kylie Jenner on viettänyt joulun välipäiviä perheensä kanssa Coloradon Aspenissa. Loman aikana Jenner on nauttinut kauniin lumisista maisemista ja useista aktiviteeteista, kuten moottorikelkkailusta ja lumilautailusta.

Viime vuonna Kylie Jenner yllätti seuraajansa videolla, jossa nähtiin miten Stormi opetteli ensimmäistä kertaa seisomaan lumilaudan päällä. Nyt Jenner julkaisi lähes kolmevuotiaasta tyttärestään uuden videon, jossa Stormi nähdään jo laskemassa opettajansa kanssa lumilaudalla loivaa mäkeä alas.

Kylie Jenner oli hyvin ylpeä tyttärestään, joka opettelee kovaa vauhtia pysyäkseen joskus vielä äitinsä ja tätinsä perässä rinteessä. Kylie Jenner julkaisi myös kuvasarjan ja videon, jossa nähdään miten hän lumilautailee siskonsa Kendall Jennerin kanssa. Naiset ovat piiloutuneina varusteidensa ja kypäriensä taakse, minkä vuoksi muilla laskijoilla ei varmasti ole aavistustakaan siitä kenen lähettyvillä he laskevat rinteessä.