Ricky Gervais haluaa tulla kuoltuaan syötetyksi leijonille – eläintarha ei suostunut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hulvattoman hauskana koomikkona ja taitavana käsikirjoittajana sekä näyttelijänä tunnettu Ricky Gervais on tuttu kasvo monista elokuvista. Mies tähdittää myös paljon suitsutusta saanutta After Life -nimistä sarjaa Netflix-palvelussa.

Ricky Gervais on nyt ilmoittanut toiveensa julkisesti sen suhteen mitä hän haluaisi tapahtuvan sen jälkeen kun hän kuolee. 59-vuotias Gervais on tehnyt epätavallisen pyynnön tulla syötetyksi London Zoo -eläintarhassa asuville leijonille sen jälkeen kun hän on menehtynyt.

Ricky Gervais on kertonut haluavansa antaa vankeudessa eläville eläimille takaisin syöttämällä leijonille itsensä kuolemansa jälkeen. Daily Mail -sivuston mukaan London Zoo -eläintarhasta on kuitenkin jo etukäteen kieltäydytty ottamasta vastaan Gervaisin ruumista. Eläintarhan mukaan mies olisi leijonille liian rustoinen ateria. Sen sijaan eläintarha toivookin miehen tekevän eläintarhalle esimerkiksi rahallisen lahjoituksen.