Rihanna upeissa biksukuvissa – jaloissa räppäripoikaystävän 1 500 euron kengät

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkään jatkuneet huhut saivat viime vuonna vahvistuksen, kun poptähti Rihannan ja räppäri A$AP Rockyn paljastettiin seurustelevan. Nyt Rihanna on nähty poseeraamassa jalkineissa, joita A$AP Rocky on ollut suunnittelemassa.

Rihanna jakoi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa kameralle bikineissä, kietaisuhameessa ja Anima Muaddi X AWGE LSD Gladi Thigh High Heel -korkokengissä. Kyseiset 1 500 euron arvoiset korkokengät ovat Page Six -sivuston mukaan A$AP Rockyn yhdessä kenkäguru Anima Muaddin kanssa suunnittelemat. Kuvatekstissä Rihanna kuvaili uuden vuoden lupauksensa olevan olla antamatta periksi paineenkaan alla.

Rihanna erosi viime vuoden tammikuussa entisestä poikaystävästään, miljardööri Hassan Jameelista. Hän ja A$AP Rocky olivat pitkään seurusteluhuhujen keskiössä, ja esiintyivät esimerkiksi yhdessä Fenty Skin -mainoskampanjassa. Lopulta suhde sai joulukuussa vahvistuksen.