Ahneus iski koiraan – yritti tehdä kaikkensa saadakseen kaverin herkun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sisarusten välistä kateutta ei suinkaan esiinny ainoastaan ihmisten keskuudessa. Myös koirat voivat olla kateellisia pesueensa toisten jäsenten saamista lahjoista ja huomiosta. Tämä käy ilmi hauskalla ja tuoreella viraalivideolla.

Videolla tavataan koiraveljekset, jotka viettävät aikaa sohvalla omistajiensa kanssa. Kumpikin koira sai pureskeltavakseen luun, mutta toinen veljeksistä ehti syödä omansa jo ennen videon alkua. Koira heittäytyi kuitenkin ahneeksi.

Koira yrittää tehdä kaikkensa saadakseen myös veljensä herkun, eikä osaa selkeästi kunniottaa tämän omaa tilaa. Ahne lemmikkieläin yrittää saada veljensä herkun jopa häiritsemällä sohvalla makaavaa miestä. Videota kuvaava nainen ei voi kuin naureskella koomiselle tilanteelle.