Celine Dionin superfani veti kännit – mies vaihtoi nimekseen Celine Dion

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneessä kuningaskunnassa asuva Celine Dion fani on vaihtanut nimensä humalaisen päähänpiston seurauksena. Kolmekymppinen Thomas Dodd oli katsonut Celine Dionin joulukonserttia ja kertoo rakastavansa laulajaa. Hän oli samalla siemaillut samppanjaa.

– Kuuntelen aina Celine Dionia, jos haluan piristyä, brittimies kertoo New York Postille.

Mies oli juonut itsensä humalaan. Muutamia päiviä myöhemmin hän sai postissa kirjeen, johon oli merkattu tieto netissä tehdystä nimenmuutoksesta. Hän oli täyttänyt lomakkeet alkoholin vaikutuksen alaisena ja maksanut noin sadan euron suuruisen käsittelymaksun. Hän nousi hetkessä lehtien sivuille totuuden tultua ilmi.

Hän kertoo kavereidensa nauraneen makeasti episodille, eikä hän ole aikeissa muuttaa nimeään takaisin alkuperäiseen. Hän kertoo saavansa uuden nimen ansiosta hauskoja hetkiä elämäänsä. Miehen äiti ei tukenut ensin uutta nimeä, mutta on ryhtynyt myöhemmin nauramaan koko jutulle, New York Post uutisoi.