Machine Gun rakastui ensikertaa – vasta Megan Fox sai miehen avautumaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Megan Fox seurustelee nykyisin muusikko Machine Gun Kellyn kanssa. Pariskunta on nähty viettävän aikaa hyvin tiiviisti yhdessä jo alkukesästä lähtien, mutta vasta elokuussa he tekivät suhteestaan virallista sosiaalisessa mediassa. Sittemmin he ovat myös poseeranneet yhteiskuvissa.

Machine Gun Kelly on vasta nyt rakastunut ensimmäistä kertaa elämässään. 30-vuotias mies kertoi People-sivuston mukaan, että hän ei oikeastaan edes uskonut oikean rakkauden olemassaoloon. ”En tiennyt mitä rakkaus oli kunnes minun ja Meganin katseet kohtasivat ensimmäistä kertaa”, mies kuvaili kokemustaan People-sivuston mukaan.

Muusikko kertoi rakastuneensa Megan Foxiin heti kun hän näki naisen ensimmäistä kertaa. Suhteesta alettiin kirjoittamaan mediassa, mikä toi miehen ovelle myös paparazzit. Ilmiö oli miehen mukaan hyvin erikoinen, koska hän oli tottunut siihen, että hän sai asua täysin rauhassa. Eräänä päivänä ulkona odotti joukko paparazzeja, jotka ovat sen jälkeen piirittäneet tähtiparia.