Realitytähti Stassi Schroeder oppi virheistään – on palkannut Black Lives Matter -valmentajan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -televisiosarjasta tunnetuksi realitytähti ja kirjailija Stassi Schroeder on ollut mukana sarjan tekemisessä sen ensimmäisestä tuotantokaudesta lähtien. Bravo-kanava yllätti kuitenkin taannoin katsojat erottamalla tähden sarjasta rasistisen käytöksen vuoksi. Nyt nainen on avautunut tapahtumista ensimmäistä kertaa.

Stassi Schroeder osallistui nyt vaikeaan keskusteluun Tamron Hall Show -keskusteluohjelmassa ja avautui hänen aiemmista rasistisista ja välinpitämättömistä käsityksistään. Tähti on hyvin pahoillaan ja häpeissään kaikesta mitä hän on sanonut ja miten tietämätön hän on ollut.

Nainen kertoi, että hän on palkannut itselleen valmentajan, joka opettaa hänelle tummaihoisten historiaa ja avaa Black Lives Matter -liikettä. Tähti haluaa kouluttaa itseään tärkeistä asioista, minkä vuoksi hän käy joka viikko valmentajansa kanssa tunnin mittaisen keskustelun ja saa kotitehtäviä.

Stassi Schroeder odottaa tällä hetkellä ensimmäistä lastaan hänen kihlattunsa Beau Clarkin kanssa. Pariskunta on vahvistanut odottavansa tyttövauvaa ja nainen on nyt viidennellä kuulla raskaana. Sarjasta erottamisen jälkeen nainen piti jonkin aikaa sosiaalisen median kanaviaan yksityisenä, mutta on jälleen alkanut jakamaan elämäänsä ja odotuksen eri vaiheita faniensa kanssa Instagramissa.