Jeffree Star kommentoi perättömiä suhdehuhuja Kanye Westiin: ”Pidän vain pitkistä miehistä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesissa vuosien ajan seurapiireissä liikkunut Jeffree Star nousi sosiaalisen median julkkikseksi noin kymmenen vuotta sitten. Hänet tunnettiin ensin Kat Von D:n bestiksenä, kunnes mies perusti oman, kilpailevan kosmetiikkasarjan. Sittemmin hänestä on tullut entistä ystäväänsäkin kuuluisampi.

Netissä on kiertänyt viime päivinä perättömäksi jo paljastunut huhu, jonka mukaan hänellä on salasuhde äskettäin Kim Kardashianista eronneeseen räppäri Kanye Westiin. Suhdehuhu lähti kuitenkin alunperin liikkeelle TikTok-tähti Ava Louisen aloittamasta juorusta. Jeffree Star on luonnollisesti kiistänyt suhteen.

– Käsittääkseni joku tyttö keksi tällaisen valheen ja siitä tuli viraali Tiktokissa. Tämä on tyhmintä roskaa mitä olen eläessäni kuullut. Sitä paitsi minä pidän todella pitkistä miehistä, hän napauttaa ja epäilee, että kaiken takana on Kardashianien manageri ja matriarkka Kris Jenner.

Kanye West on 173 senttimetriä pitkä. Kumpikaan, Kim Kardashian tai Kanye West, eivät ole kommentoineet erohuhuja. Heillä on neljä yhteistä lasta.