Kanye Westin ja Jeffree Starin suhdejuoru paljastui perättömäksi – WC-pönttöä nuollut TikTok-tähti myönsi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti Kanye West erosi taannoin Kim Kardashianista, ja pian eron julki tulon jälkeen sosiaalisessa mediassa levisi huhu tähden uudesta suhteesta. Sen mukaan räppärillä olisi ollut salasuhde androgyynin meikkitaiteilija Jeffree Starin kanssa.

Nopeasti mediassa levinneen juorun laittoi alun perin liikkeelle TikTok-tähti Ava Louise. Nyt hän on kuitenkin tunnustanut keksineensä koko huhun omasta päästään. Louisen mukaan hän keksi juorun saadakseen lisää huomiota itselleen.

– Koko jutussa ei ole mitään todellisuuspohjaa. Huijasin koko maailman puhumaan jälleen itsestäni, sillä olin vetänyt runsaasti adderallia ja tylsistynyt. Sellaista on olla ikoni. Meillä kaikilla oli hauskaa, eikö niin? Olkaa hyvät meemeistä, Ava Louise kuvaili TikTokissa levinneellä videolla.

Ava Louise on tullut aikaisemminkin tunnetuksi kyseenalaisista julkisuustempauksista. Viime vuonna TikTok-tähti julkaisi videon, jossa hän nuoli vessanpöntön istuinta. Louise väitti kyseessä olleen uusi TikTok-haaste, joskin hän oli tiettävästi ainoa kyseiseen haasteeseen osallistunut henkilö.

@realavalouiise

i was gunna wait to expose myself but clout chasing locals I thought were my Friends wanna do it first 💅🏻 lame

♬ original sound – Ava Louise